Hoe Zonnepanelen Werken?

De meeste mensen vragen: "Hoe zonnepanelen werken?" Zelfs als je zijn aandacht te besteden aan het nieuws en lees over zonne-energie, je je misschien af ​​hoe werkt zonne-energie werken. Er zijn twee belangrijke types van zonne-energie die kan worden gebruikt voor thuis of op kantoor, thermische zonne-energie en fotovoltaïsche zonne-energie.

Zonnepanelen

Thermische zonne-energie panelen zijn speciaal ontworpen om de zonnestralen omzetten in elektriciteit. Ze worden op daken geplaatst om zonlicht te verzamelen en omzetten in energie. In feite zijn ze de meest voorkomende vorm van zonnepanelen die vandaag zijn geïnstalleerd. Dit is omdat ze maximum, zonne-energie kan verzamelen op elk moment van de dag. Het nadeel is dat de panelen nemen meer ruimte en zijn duurder om te installeren.

Vanwege de efficiëntie van thermische zonne-panelen, worden ze gebruikt om water en lucht te verwarmen en zorgen voor warm water. Thermische zonnepanelen worden ook gebruikt om de fans en een aantal huishoudelijke apparaten te koelen.

Fotovoltaïsche panelen worden gebruikt in combinatie met thermische zonnepanelen om een ​​compleet elektriciteitsopwekking systeem te creëren. Echter, deze panelen hebben beperkte mogelijkheden om meer elektriciteit te produceren dan wat nodig is. Wanneer de zonnepanelen worden gecombineerd met fotovoltaïsche panelen, kan het systeem meer elektriciteit dan nodig te produceren.

Deze zonnepanelen hebben beperkingen zoals andere conventionele systemen. Deze omvatten het feit dat er geen plaats is voor een batterij die niet volledig is opgeladen om overtollige energie op te slaan.

Een andere beperking van de panelen is dat de panelen niet kan worden gebruikt om de energie op te vangen van de zon, in tegenstelling tot het vastleggen van energie uit de wind. Het is algemeen aanvaard dat de zonnepanelen niet kunnen worden gebruikt om overtollige warmte te absorberen.

U kunt uw eigen zonnepaneel systeem om terug aan het net te verkopen op te bouwen. Echter, dit type systeem vereist veel technische kennis.

Wat u wilt begrijpen, is dat zonnepanelen zijn alleen goed voor de productie van elektriciteit als de zon schijnt. Ze kunnen niet elektriciteit te produceren als de zon niet schijnt.

Echter, kunt u zonnepanelen gebruiken om de warmte van de zon te verzamelen om elektriciteit op te wekken. Dus, er is geen limiet aan hoeveel elektriciteit je door middel van zonne-energie kan produceren.

Het is belangrijk om te beseffen dat de zonnepanelen niet de zuurstof die nodig is voor hun werking bevatten. De zuurstof die in de cellen in de panelen behoeften voortdurend te worden vervangen door het gebruik van de batterij systemen die u ter beschikking kan hebben.

Het is heel belangrijk om te onthouden dat als je nodig hebt om een ​​ongelooflijke hoeveelheid elektriciteit te produceren, zonnepanelen zijn niet een goede keuze. Als u alleen de elektriciteit voor kleine hoeveelheden elektriciteit nodig hebben, kunnen ze nuttig zijn.

De beste tijd om zonnepanelen te gebruiken is als je daar geen gebruik van. Dus, gebruik ze als de zon schijnt, dan kunt u deze uitschakelen wanneer het gaat naar slaap opnieuw.