Waarom een Inbraak-Beleid Is Belangrijker Dan de Bescherming van de Diefstal Beleid

Uw huis is een oase van waaruit je nooit zou willen om te komen als je het niet een soort Theft Protection hebben. Voor een paar jaar was ik een slachtoffer van inbraak, en mijn huis had allerlei schade, maar ik vond de inbraak verzekering die het grootste deel van het bedekt.

Diefstal Beveiliging

Mijn huis werd een paar keer ingebroken in een rij en zo begon het alle spullen gestolen en worden vervangen door nieuwere, goedkopere en minder duurzame producten, met inbegrip van, volgens mijn verzekeringsmakelaar, gereedschappen inbreker. Daarom was ik nogal een aantrekkelijk doelwit voor de volgende inbrekers, die het huis wist leeg was en stoorde het oppakken van hun spullen.

Daarom was er behoefte aan inbraak Insurance, zodat tenminste mijn huis werd beschermd tegen de mogelijkheid van beroofd. En ik had geluk, want ze dit allemaal in mijn beleid opgenomen, omdat mijn verzekeringsagent me verteld dat ze niet in staat om mij deze dekking als ik vroeg om te veel.

Wat is Theft Insurance? Het is de bescherming die je krijgt van de verzekeringsmaatschappij, tegen het risico van iets gebeurt met je eigendom, zoals wordt gestolen of beschadigd. Dit zal resulteren in de vervanging van de schade met gelijke waarde, behalve dat u moet wat betalen.

Wat gebeurt er als u hulpmiddelen van uw inbreker verliezen? Nou, de verzekeringsmaatschappij betaalt u, maar alleen als je kunt aantonen dat u ze kwijt en dat u nooit geprobeerd om ze te herstellen.

Inbraak dekt schade aan eigendommen en het verlies van uw items (uw bezittingen) die kunnen worden gestolen, beschadigd, vernietigd, of door u genomen. Als u niet aan de inbraak of diefstal bij de politie te melden, wordt het beschouwd als nalatigheid ten behoeve van u, en u kunt worden opgeroepen door de verzekeringsmaatschappij.

Als uw woning is beschadigd als gevolg van u niet de diefstal of inbraak onmiddellijk te melden, zal uw verzekering vergoedt de schade. Maar je moet nog steeds om het eigen risico te betalen op uw claim als u wilt dat de vergoeding van de verzekeringsmaatschappij te vorderen.

Dus nu weten we wat de verzekering dekt, en we weten dat het komt met een eigen risico en claims proces. Maar als we willen weten hoe we moeten gaan over het beschermen van ons eigendom van inbraken, wat voor soort verzekering is de beste? Of hoe lang duurt de vordering proces?

van een inbreker Extra deksel op uw verzekering zal je beschermen tegen schade als gevolg van uw goederen worden gestolen of beschadigd. Als u zich in een gebied waar je inbraak kan vinden in de off-season, kan dit alles wat je nodig hebt. De meeste verzekeringsmaatschappijen bieden Inbrekers Gereedschap Dek af met een premie voor uw beleid aan te passen.

Theft Protection aan de andere kant is meestal voor woningen, al heb je een vergelijkbaar product dat geschikt is voor bedrijven zou kunnen vinden. Theft Protection is uitgebreider dan Inbrekers Gereedschap Cover en covers nog veel meer dingen. Het biedt ook persoonlijke aansprakelijkheid bescherming, dus als je een slachtoffer bent, heb je alle hulp en bijstand die u nodig heeft om uw claim na te streven.

Het Inbraak verzekeringspolis zal u voorzien van een veilige plek om te wonen, de bescherming van uw huis, en de gemoedsrust te weten dat als u een slachtoffer van inbraak te worden, zul je worden gecompenseerd. U ontvangt ook een telefoonnummer aan de verzekeringsmaatschappij te bellen voor hulp als je een slachtoffer van inbraak hoeft te worden.

Je hebt ook mogelijkheden als het gaat om een ​​inbraak of diefstal beleid. Gereedschap Insurance beleid van een inbreker heeft alleen betrekking op uw woning verliezen, terwijl een Theft Protection beleid alle basissen is bestemd voor: inbraak, diefstal, beschadiging en verlies van items, met volledige gemoedsrust.